

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Светият отец почина в понеделник на 88-годишна възраст
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Политици, НПО-та и дори любимката на Бургас Тони Димитрова не са съгласни с идеята за фойерверки над катедралния храм
От години Ethno се утвърди като едно от местата с най-разпознаваем вкус в града – съчетавайки традиции, автентични рецепти и непринудена, топла атмосфера
Водещият проговаря за Сияна, гнева си срещу бездействието и нуждата от истинско гражданско общество
Вениамин е възпитаник на Кина Христова и бургаската школата „Сезони“
Каквото и количество да направя, никога не остават за следващия ден
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Лесна рецепта за вкусна Зеленчукова запеканка с наденица
Енергетиката е кръвоносната система на икономиката и затова страната ни има възможност да е много богата, но сами се саботираме, каза Александър Николов